top of page

LAAT UW DAK, ZOLDER EN BUITENMUREN ISOLEREN EN BESPAAR OP UW ENERGIEFACTUUR

Waarom isoleren?

divider

Uw woning isoleren heeft meer dan een gunstig effect. U leeft in een aangenamere en warmere omgeving, uw energiekosten dalen gevoelig en uw EPC-peil wordt meteen beter. Dit laatste kan een belangrijke factor zijn wanneer u ooit uw woning hoopt te verkopen of te verhuren.

Hoe uw woning isoleren?

divider

Hoewel subsidies de kostprijs van isolatie gevoelig drukken is het volledig isoleren van de woning niet altijd een haalbare kaart. In dat geval begint u best met het dak, of de zoldervloer als de ruimte niet wordt gebruikt, en de muren.

Indien u dat wenst kan u ook isoleren tussen verdiepingen of aangrenzende ruimtes. In dit geval kiest u best voor geluidswerende isolatie.
Uiteraard doet Cowa-Projects voor u het nodige.

zolderisolatie
Anchor 1

Welke materialen?

divider

De keuze van materialen voor uw specifiek project hangt uiteraard voor een deel samen met de aard van dat project. Toch bestaan er meestal nog een aantal mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor zogenaamde isolatiedekens zoals rotswol en glaswol, of voor isolatieplaten:

Rockwool

Rockwool bestaat uit gesmolten en bewerkt vulkanisch gesteente, gebonden met olie en hars. Door deze samenstelling biedt Rockwool u zowel thermische als akoestische isolatie en is het bovendien onbrandbaar. Rockwool is ook gemakkelijk te plaatsen op oneffen of kleinere oppervlakten.

PUR-isolatieplaten

Pur-isolatie, voluit “polyurethaan” genaamd, is een chemische samenstelling met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor zijn ze ook in beperkte dikte heel isolerend en kunnen ze in kleinere ruimtes worden gebruikt zonder ruimteverlies. Ze zijn bovendien waterafstotend en bijgevolg heel geschikt voor natte ruimtes.

Ontdek de service van Cowa-Projects

divider

U kan u de keuzestress besparen en een beroep doen op de specialisten van Cowa-Projects. Zij beschikken over tientallen jaren ervaring met alle soorten isolatie en werken bovendien met de vrij nieuwe spuitkurkmethode

spuitkurk

Realisaties

68726055_459739838209172_883310793942315
envelop

MEER WETEN?

Contacteer Cowa-Projects vandaag nog en vraag meer info.

bottom of page