top of page

SPUITKURK EN CREPI VOOR HET RENOVEREN VAN UW GEVEL

Functionele renovatie

divider

Wanneer u merkt dat uw gevel scheuren begint te vertonen of wanneer de ooit zo mooie voegen voor uw ogen verpulveren, dan is uw gevel dringend aan renovatie toe. Het gaat er dan niet enkel om opnieuw een mooiere gevel te krijgen, al is ook dat aspect mooi meegenomen. Nee, een scheurtje, hoe klein ook zorgt er op zijn beurt voor dat uw spouwmuurisolatie wordt aangetast door de weersomstandigheden en al snel niet meer aan zijn doel zal voldoen. Zo krijgt u koudebruggen en vochtinsijpeling, waardoor uw huis zijn eens zo warme gezelligheid vervangt door koude vochtigheid. Dat is niet alleen ongezellig, het zorgt ook voor energieverlies waardoor uw energiekosten de hoogte in worden gejaagd. Gelukkig kan u voor een degelijke oplossing rekenen op Cowa-Projects uit Geraardsbergen.

gevelrenovatie met spuitkurk
esthetische renovatie Idegem

Esthetische renovatie

divider

Misschien heeft u (nog) geen koude- of vochtprobleem. Ook dan is voorkomen beter dan genezen. En voorkomen, dat doet u met een tijdig renovatieproject. Zo bent u zeker dat uw gevel ook de volgende jaren vrij van gebreken blijft. Wanneer u daarbij beroep doet op de specialisten van Cowa-Projects, wordt diezelfde gevel in een klap ook een pak mooier. Zij werken immers met het vrij nieuwe spuitkurk, een product dat niet alleen isoleert, maar tegelijkertijd ook kleinere gebreken en herstellingen netjes camoufleert. Een extra voordeel van dit materiaal is dat het in vrijwel alle denkbare kleuren komt.

Anderzijds kan u bij Cowa-Projects ook terecht voor de renovatie van uw gevel met crepi .

Tijdens de renovatiewerken kan er ook aandacht besteed worden aan het isoleren van uw buitenmuren.

Realisaties

68726055_459739838209172_883310793942315
envelop

KORTOM: VOOR EEN VERNIEUWDE GEVEL MET DE FRISSE UITSTRALING VAN EEN NIEUWE WONING CONTACTEERT U VANDAAG NOG DE SPECIALISTEN
VAN COWA-PROJECTS UIT GERAARDSBERGEN.

bottom of page